shivir logo

Shaping the future of
Bharat’s eCommerce

icon

26 July 2024
09 AM Onwards

Pullman,
Aerocity, New Delhi

0+

Speakers

0+

Sessions

0+

Attendees

0+

Brands

Our Partners

Bharat’s biggest
eCommerce conclave

Immerse yourself in transformative learning, breakthrough innovations, and meaningful collaborations at Shiprocket SHIVIR 2024 - Bharat’s first eCommerce conclave of its kind.

This invite-only gathering will unite small-scale businesses, emerging startups, large enterprises, and established brands operating in the eCommerce space.

Connect with ambitious entrepreneurs, disruptive innovators, industry leaders, and influential policymakers. Discover the latest trends, explore the newest technologies at our live experience centres, and gather invaluable insights from seasoned industry experts.

This is your chance to become the next big thing in eCommerce. Ready?

img

Glimpses from the last edition

img img img img img img img img img img

Why put it on your
must-attend list

Shiprocket SHIVIR 2024 is set to be the largest initiative to democratise and revolutionise Bharat's eCommerce by providing all stakeholders with an inclusive platform to engage, learn, collaborate, and prosper together.

Step into the biggest
hub of growth avenues

img

Invaluable
insights

Stride ahead of the industry trends and prepare your business for a brighter future

img

Stimulating conversations

Experience transformative keynotes, enlightening panel discussions, and candid fireside chats

img

Exclusive masterclasses

Enhance your skills at in-depth workshops showcasing next-gen technologies and AI

img

Futuristic experiences

Witness the latest technology innovations in eCommerce firsthand through interactive experience centres

img

Meaningful connections

Build relationships in a vibrant community of driven entrepreneurs, charismatic leaders, and innovative minds

img

Prestigious accolades

Get the chance to receive recognition and showcase your brand at our highly coveted award ceremony

Speakers

img

T Koshy

Managing Director, ONDC

img

Kunal Bahl

Co-founder, Titan Capital & Snapdeal

img

Harshil Mathur

CEO & Co-founder, Razorpay

img

Varun Alagh

CEO & Co-founder, Honasa Consumer Limited

img

Kitty Agarwal

Partner, Info Edge Ventures

img

Rohit Sood

Partner, Bertelsmann India Investments

img

Aakash Anand

Founder, Bella Vita Organic

img

Nikita Malhotra

Co-founder, Winston Electronics & Milagro Beauty

Themes at focus

Speeding up checkouts img

Converting prospects like a pro img

Winning customer trust img

Acing shipping speeds img

Streamlining supply chain img

Simplifying order fulfillment img

Growing into a global brand img

Automating communication img

Using AI for intelligent insights img

Speeding up checkouts img

Who is it for

img

Retail merchants and enterprises

Owners, leaders, and senior managers of retail businesses seeking valuable insights into market trends, customer engagement strategies, and innovative technology solutions

img

D2C
brands

Leaders of companies operating in the direct-to-consumer space, eager to connect with industry experts and optimise their business strategies.

img

Emerging and aspiring entrepreneurs

Startup owners, early-stage entrepreneurs, and individuals looking to start their own businesses seeking mentorship, investment opportunities, and practical insights

Win on the
grandest stage

Stand a chance to get recognition as a game-changer and steal the spotlight in
Bharat’s most prestigious awards for excellence in the space of eCommerce

Conclave agenda

Pullman, New Delhi, Aerocity

26 July 2024

09 AM Onwards

Time

9:30 AM - 10:00 AM

Duration

30 Mins

Networking & registration

Time

10:00 AM - 10:10 AM

Duration

10 Mins

Lamp lighting

Keynote address

Time

10:10 AM - 10:20 AM

Duration

10 Mins

The future of eCommerce in the new Bharat

Keynote address

Time

10:20 AM - 10:35 AM

Duration

15 Mins

Shipping excellence in the new era

Keynote address

Time

10:35 AM - 10:45 AM

Duration

10 Mins

Global eCommerce: The next big growth story

Keynote address

Time

10:45 AM - 10:55 AM

Duration

10 Mins

Mastering martech in a cookieless future

Panel discussion

Time

10:55 AM - 11:25 AM

Duration

30 Mins

Life after Shark Tank: The journey beyond

Panel discussion

Time

11:25 AM - 11:55 AM

Duration

30 Mins

Democratising Bharat's digital economy

Keynote address

Time

11:55 AM - 12:05 PM

Duration

10 Mins

Session by Kaleyra

Masterclass

Time

2:00 - 2:20 PM

Duration

20 Mins

Cutting through the marketing noise: Building your brand amidst competition

Keynote address

Time

12:05 PM- 12:15 PM

Duration

10 Mins

Do more with conversations

Fireside chat

Time

12:30 PM - 12:45 PM

Duration

10 Mins

In conversation with Kunal Bahl (Co-founder, Titan Capital & Snapdeal)

Time

12:45 PM - 1:05 PM

Duration

20 Mins

Sellers of Bharat: Growth Stories

Time

1:05 PM - 2:10 PM

Duration

65 Mins

Lunch

Keynote address

Time

2:10 PM - 2:20 PM

Duration

10 Mins

Global Scaling and Expansion (Beyond India)

Keynote address

Time

2:20 PM - 2.40 PM

Duration

20 Mins

Tech for tomorrow: Unleashing the power of platform

Time

2:40 PM - 3:00 PM

Duration

20 Mins

Sellers of Bharat: Growth Stories

Time

3:00 PM - 3:10 PM

Duration

10 Mins

Banking solutions for startups & ONDC with emphasis on specialised products

Panel discussion

Time

3:10 PM - 3:30 PM

Duration

20 Mins

Unleashing Bharat's Export Potential Through eCommerce

Panel discussion

Time

3:30 PM - 3:50 PM

Duration

20 Mins

Cutting through the marketing noise: Building your brand amidst competition

Panel discussion

Time

3:50 PM - 4:15 PM

Duration

25 Mins

From pitches to profits: An entrepreneur's guide to funds and finance

Panel discussion

Time

4:15 PM - 4:35 PM

Duration

20 Mins

Breaking barriers, building empires: The Superwomen of eCommerce

Fireside chat

Time

4:35 PM - 4:45 PM

Duration

10 Mins

Rise of Razorpay: Priceless insights into the journey

Panel discussion

Time

4:45 PM - 5:05 PM

Duration

20 Mins

Redefining customer experience amidst evolving expectations

Fireside chat

Time

5:05 PM - 5:20 PM

Duration

15 Mins

IPO Readiness: Key Considerations for Going Public

Masterclass

Time

5:20 PM - 5:50 PM

Duration

30 Mins

AI for D2C Founders

Time

5:50 PM

Closing remarks

Sold out!

Registrations closed
  • Conference tracks
  • Tech experience centers
  • Workshops
  • Exhibition
  • Networking sessions
  • Food & beverages

Special bonus

₹ 500 worth of FREE Shiprocket credits*

*T&C apply

FAQs

faq

Ticketing and registration:

How can I purchase tickets for the event?
Tickets can be purchased online through our website or at the registration desk during the event (subject to availability).
Where can I find my ticket?
Your ticket details and confirmation will be sent to your registered email address.
How can I get the passes at the venue?
Please visit our delegate registration desk at the venue to collect your passes.
Can I get a refund if I am unable to attend the event?
Unfortunately, tickets are non-refundable and non-transferable.

Coverage and access:

What is covered under the paid tickets/passes?
Paid tickets/passes include access to all keynotes, panel sessions and masterclasses. This also includes entry to conference areas, breakout sessions, networking lunch, and refreshments.
Can I register someone else to attend the event last minute?
Yes, you can register colleagues, friends, or partners by contacting our delegate registration team. Contact details are available on our website.

Location and details:

What is the easiest way to reach the event venue?
The event venue, Pullman New Delhi Aerocity, is near the IGI Airport.
The venue is well connected by Delhi Metro through the Delhi aerocity station, and also through OLA/Uber. For your own conveyance please follow the direction map at: https://goo.gl/maps/gQxLsoJDaCGQHst19
Address, Pullman New Delhi Aerocity, Asset No 02, Gmr Hospitality District, IGI Rd, Aerocity, New Delhi, Delhi 110037
How long is the event?
The event is a one-day program starting at 10 AM and expected to end at 5 PM.